Trender inom inredning

Hur såg den senaste trenden inom inredning? Och hur kommer det att se ut framöver? Framförallt får man Googla runt och kolla in alla heta inredningsbloggar och försöka hitta något gemensamt bland alla dessa för att få ett riktigt bra svar.

Det genomgående för hur det var verkar vara att man skulle göra sakerna själva, DIY som står för ”Do It Yourself”. Det kan vara allt från att skapa sina egna sängbord till att tillverka en lampa av något gammalt loppisfynd. Kreativiteten måste sprudla för att man ska bli trendig. Man mixar de ärvda gamla sakerna med köpta retroprylar på loppis med färger i gråa nyanser i tapet och väggfärg.

Det trendiga vita och svarta har gett plats för mer färger och något mer personligt. På något vis blev det en motreaktion mot de senaste årens trender, det blev kreativt och personlig inredning. Det blev mer klassisk design med diverse prydnader och dekorationer. Mycket retroprylar som man själv dekorerat på något sätt, och ingenting satt egentligen gränserna förutom du själv.

Hur kommer det då att inredningstrenden se ut inför 2015, här kan man läsa om Pure classics, Secret garden, Natural elements och Aqua marine som verkar vara trenden för både 2014 och 2015.