Smart lösning för fler sovplatser

Vare sig du äger en mindre fastighet som till exempel en skidstuga i fjällen eller sommarstuga vid havet, alternativt driver ett hotell, kan du stundtals vara i behov av extra bäddar förutom de sängplatser som vanligtvis används. Är så fallet är det viktigt med en lösning som är så effektiv som möjligt. En lösning som är sparsam med plats, enkel att använda och även komfortabel när det kommer till nattsömnen, är de egenskaper som de flesta eftersöker.

En bra lösning vi nyligen stött på är ett sängskåp från Perfect Match Interior. Deras nya succé ”Capacity Bed” har på ett smidigt sätt lyckats sammanfläta alla de egenskaper som vi kan tänka oss, är de mest åtråvärda, när man är i den situationen att man vill utöka sin fastighets bäddplatser, utan att för den skull behöva ge upp alltför mycket annat utrymme. Denna smarta lösning gör det extremt mycket lättare i planeringen när  man under en viss tid vill husera mer folk än vanligt. Nu kan familj och vänner med lätthet besöka, utan att det känns problematiskt och detta möjliggör många fler trevliga minnen från ditt favoritställe.

I youtubeklippet ovanför demonstreras hur smidigt det faktiskt är att använda produkten och du kan samtidigt se att utrymmet sängarna tar upp är väldigt litet, så länge de befinner sig hopfällda i sin icke utnyttjande position. Produkten tillverkas för närvarande i tre olika typer, som vanlig enkelsäng i normal höjd, säng du monterar över en redan befintlig säng, eller med dubbelsängslösning, en nertill på samma sätt som vid den vanliga varianten och en ovanför denna.

När du sen har den nya smarta sängen på plats så varför inte lyxa till det med svensktillverkade sängkläder och bäddset. Det finns väl inget så lyxigt som att få krypa ner mellan sängkläder som är gjord av riktigt god kvalité. Varnamo of Sweden står för ”äkthet och varaktighet” och de har ett lekfullt och nyskapande sortiment. De är det enda företaget i Sverige som finns kvar som tillverkar täcken och kuddar. De har lång erfarenhet och arbetar för att hålla en god service och kunskap. De plockar omsorgsfullt enbart ut miljömärkta produkter och råvaror till sitt sortiment allt för att ge dig som kund den bästa produkten.