Planera inför sommaren

Sommaren är en tid då vi vill försöka hinna med så mycket som möjligt som husägare, vi vill renovera så mycket som möjligt samtidigt som vi vill njuta av sommarens soliga dagar.

En del som kanske sitter på kontor hela dagarna ser det som semester att få byta fönster och måla om fasaden under sin semester. Att planera redan nu inför sommaren kan göra det lättare när vi väl är där och ska påbörja våra projekt, om det är ett fönsterbyte eller vad det nu är så är det alltid bra att vara förberedd så gott det går.

Skriv ner vilket som ska prioriteras först och vad som inte är lika viktigt att det åtgärdas denna sommaren. På så sätt så vet ni i vilken ordning saker och ting ska göras. Det går redan nu att börja kolla upp priser på fönster och annat som ska köpas. På Internet så kan man kolla upp allt idag, från fönster till tryckimpregnerad trall för altanbygget.

Man kanske till och med får ett bättre pris idag än framåt sommaren så då kan man passa på att handla det man behöver om man har plats att lagerhålla det fram tills det ska användas. Om man inte själv har möjlighet att utföra exempelvis ett fönsterbyte så kanske man kan få in offerter på jobbet och jämföra dessa så man har det klart tills den dagen arbetet ska utföras.