Köpa möbler online

Att köpa möbler är inte alltid så lätt, det är en relativt dyr peng att investera i nya möbler och man vill att det ska bli rätt. En möbel ska gärna vara tidlös men ändå trendig och rätt på samma gång. Idag finns möjligheten att köpa möbler online, du slipper då att åka till möbelaffären och du får dina varor levererade hem till din adress. Vi tänkte ge tips på några bra online butiker vi hittat som säljer möbler.

soffa

AZ Design

AZ Design är ett företag som säljer stoppmöbler online, och här hittar du bland annat soffor, fåtöljer, fotpallar och sänggavlar. Möblerna är specialdesignade och produceras fram helt efter kundens önskemål och idé. Du får som kund själv bestämma mått, vinklar, stoppning och tyger. Företaget har som vision att alltid sätta kunden med dennes idé i centrum och förverkliga dennes idéer. Här kan du skapa en möbel som ingen annan har, med de mått och den design som du tänkt dig till ditt hem till ett relativt bra pris.

IKEA

ikeaIKEA är företaget som har allt man kan tänka sig till ett hem. För ett tio tal år sedan kändes deras möbler ”massproducerade utan kvalité”, idag däremot har IKEA hängt med i utvecklingen och de säljer riktigt bra möbler till bra priser. Möblerna tillverkas i stora antal, vilket gör att de har riktigt bra priser men vill du vara unik är IKEA:s möbler inget för dig. Hos IKEA hittar du alla slags möbler och du kan hos dem hitta möbler att fylla hela ditt hem. En favorit vi har just nu är ”Ektorps soffor” som går att kombinera i många olika färger och utföranden, en riktig klassiker.

Rum 21

Rum 21 är en ett av landets ledande webbshop som bör nämnas här. De säljer det mesta du behöver till ditt hem, allt från ”Fatboys” till utemöbler och sortimentet känns nytt och trendigt, lite unikt och annorlunda.Företaget strävar efter att alltid kunna erbjuda kunden bästa kvalité och personlig service. En sommarfavorit vi fastnat för är: en hängmatta lyx  från Brafab, en bekväm hängmatta där hela familjen ryms.