Inred snyggt med rätt belysning

Såhär i vintertid när mörkret ligger stadigt över landet behöver man verkligen muntra upp sig själv med något roligt, som till exempel inredning och varför då inte i form av lite ny belysning i hemmet. Av den anledningen kommer här några tips på hur man kan tänka kring belysning i hemmet.

2429982-beautiful-light

Belysning i köket

Köket är något av navet i ett hem, men också en arbetsplats. Därför är ett bra tips att ha ett par olika belysningsalternativ beroende på vad man gör i köket. När man lagar mat är det viktigt att ha ordentligt belysning så man ser vad man gör. När man däremot sitter till bords och äter kan det vara skönt med en något mer dämpad belysning.

Belysning i sovrummet

Belysningen i sovrummet ska inte vara för stark utan mer dämpad eftersom det kan vara skönt att komma till ro innan man skall sova. Ett bra tips kan vara att installera en dimmer så man själv kan bestämma vilken ljusstyrka man vill ha.

Belysning i vardagsrummet

I vardagsrummet finns möjlighet att göra någonting riktigt kul med belysningen. Ett bra tips kan vara att sätta upp någon form av punktbelysning och kanske även installera en dimmer av något slag.