Form och färg

I våra hem så försöker vi få till det så att vi trivs, vi inreder våra hem som aldrig förr. Vi läser inredningsmagasin och tittar på program på TV om inredning och design mest varje dag. Vi får tips om hur vi ska förändra och accentfärger på våra väggar, hur vi ska sätta vår belysning. Visst det är mycket bra att vi får tips och råd om hur vi ska göra. Det är inte alla som har en klar bild om hur dom vill ha det hemma, och då är alla råd välkomna.

Vad bör man då tänka på när man när man inreder sitt hem? För det första så ska du göra det som känns bäst för dig, det är ju du som ska bo där. Trivsamt och inbjudande för dig först och främst. Ta gärna hjälp av inredningstips från TV program och magasin om du känner att du och din familj trivs med det.

Oavsett hur du vill ha det i ditt hem så ta hjälp från andra om inspirationen tryter. Om köket känns tråkigt så skulle vilja tipsa dig om en lite rolig designad detalj som kan lysa upp ditt kök hemma, surfa in på norrform.com och kolla in deras roliga äggkopp. En design som du inte kanske väntar dig när det gäller en äggkopp.

Här kommer några enkla tips  hur du kan inreda hemma hos dig.

  • Vardagsrum: Har du en öppen planlösning så försök att separera kök och vardagsrum med inredningsdetaljer så man känner var man befinner sig.
  • Sovrum: Mångas dröm är en Walk In Closet, men kanske inte har plats för det. Gör ett hörn i ditt sovrum som ett Corner Closet med öppna hyllor och avlastningsytor.
  • Badrum: Här kan du skapa en skön Oas, ett litet hemma spa om du har plats. Levande ljus och gröna växter i en skön kombination!